Alien

(31. uge)

Der bor et levende væsen inde i hustruens mave. Det står helt klart nu. Når den vender sig eller sparker kan man ikke bare mærke det – man kan se det. Det er meget fascinerende og en lille smule skræmmende. Som en parasit eller en alien, der prøver at bryde igennen huden. Man ser en fod eller en hånd bevæge sig. Den er levende. Det er vores kommende barn. Forstå det hvem der kan.

4 kommentarer to “Alien”

 1. Lotte Says:

  “kommende barn”

  Sjov formulering. Du har nemlig ret og ikke ret. Det er allerede jeres barn men i den forstand, at det ikke er kommet UD endnu er det kommende.

  Alien ha ha….om mindre end 3 måneder vil du få dårlig samvittighed over, at du sammenlignede mini Sangild med et uhyre. Ja ok, de ER også nogle monstre fra tid til anden 😀

 2. sangild Says:

  Det er naturligvis kærligt ment: en sød Alien, satser jeg stærkt på…

 3. Lotte Says:

  Ved godt, det var kærligt ment. Men det gjorde det ikke mindre sjovt….
  Vi kalder vores børn terminator 1 og 2.
  Og forresten ville jeg ønske, jeg KUNNE beskrive, hvor søde de er. Hvor fantastisk det bliver etc. Men jeg kan altså ikke. Desværre…. 🙂

 4. Chapster Says:

  Vi er også lige kommet til den der bevægelse-/musikanmelder fase, hvor man som udestående kan “lege” med den og kommunikere. Lillemor har termin til februar, og jeg er taknemmelig for at være faldet over denne side, for jeg har følt en mangel på informationer og personer jeg kan relatere til.

  Og jeg vil lige sige jeg synes du beskriver tanker og følelser ret godt og runder de relevante punkter som fylder hverdagens tanker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: