Riis vs. Riskær

Der har åbenbart været en heftig TV-debat i Go’ Morgen Danmark på TV2 mellem Klaus Riskær og Anne-Grethe Bjarup Riis på grund af Riskærs macho-yuppie-levemands-udtalelser i B.T om at manden ikke skal være til stede ved sit barns fødsel, at kun “uldtot”-mænd skifter ble og andet oldnordisk vås. I samme ombæring har Riskær (nybagt far) også udtalt at kvinder skylder manden at abortere hvis de bliver gravide uden at være i et fast forhold. Riis (mor til tre) går i kødet på Riskær og forsvarer bravt, men tilsyneladende lidt aggressivt, de nye fædre. Efter sigende var debatten på TV2 så ophedet (især fra Riis’ side) at værten Ole Stephensen måtte opgive at styre løjerne.

Desværre ligger TV-klippet tilsyneladende ikke nogen steder på nettet (?), men så er det godt at mine radiohelte, De sorte spejdere som altid er på pletten med både at spille uddrag af diskussionen og give Klaus Riskær tørt på. Indslaget kan høres her.

4 kommentarer to “Riis vs. Riskær”

 1. Steffen Says:

  Nej, desværre ligger klippet vist ikke online, jeg ville ellers gerne have set det.

  Om så Riskær skulle ha forsøgt, kunne han ikke ha givet et dårligere billede af sig selv. Og han får da også tørt på af de sorte spejdere, skal jeg love for.

 2. Bjarne Says:

  Ja, de sorte spejdere er altid på pletten.

 3. Simon Says:

  Du er kanon MAND

 4. Stinne Says:

  klippet ligger hér http://www.youtube.com/watch?v=P7Z4sgNzvSc

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: